Kukacvadászat - fejlesztő társasjáték

Cikkszám: KM_713441
Kukacvadászat - fejlesztő társasjáték
Kukacvadászat - fejlesztő társasjáték
Cikkszám: KM_713441
Raktáron 
5 135 Ft
A vásárlás után járó pontok: 51 Ft

Megfigyelésen alapuló játék, amely a memóriát is próbára teszi.
Kiváló minőségű kemény kartonból készül, strapabíró, kibírja a sokadik családi kukacvadászatot is. Pásztohy Panka már megszokottan kedves illusztrációja teszi még élvezetesebbé a játékot.

A játék menete. Állítsátok össze a fészekfát, amely a színes, fából készült madárkák kiinduló helye lesz a játékban. Tegyétek a fát az asztal közepére, majd a kártyákat rakosgassátok ki a fa köré, 5 x 5-ös formátumban, képpel felfelé. A különböző fákat ábrázoló lapocskákból két egyforma van, azzal a különbséggel, hogy kukac csak az egyik fán bújt el.

Minden játékos kap 5 kártyalapot, majd sorban dobhattok a dobókockákkal. Ha megérkezel egy fára, te döntöd el, hogy felfordítod azt, és megnézed, hogy , , kukacos, , fára érkeztél-e. Amennyiben igen, akkor tiéd a kukacot ábrázoló lapka. De vigyázz, mert a társaid már tudják, hogy a fa , , ikertestvére, , kukacmentes!

Te leszel a leggyorsabb kukacvadász ?

Játékosok száma: 2 főJelleg: megfigyelést fejlesztő társasjátékFejleszti: megfigyelőképességet, számolási készséget, figyelmet, koncentrációt, kombinációs készséget, memóriát, vizuális tájékozódó képességet.

lányoknak és fiúknak
4-6 éves
Keller & Mayer