Rólunk

Ismerj meg bennünket!

      Engedje meg, hogy bemutassuk dinamikusan fejlődő cégünket, sokrétű tevékenységünket.  Egy speciális magyarországi üzletág résztvevőjeként színvonalas kiszolgálással hazánk egész területére alakítottuk ki partnerkörünket.

2010-ben kezdtünk Oviland Kft. néven dolgozni. Családi vállalkozásként egy vizuális bemutató termékekből álló bőrönddel indultunk az óvodák kereskedelmi lehetőséget nyújtó világába.

Rövid időn belül azonban növekedtek az igények. Az óvónők a termékeket nem csak bemutató jelleggel szerették volna látni, hanem rögtön a helyszínen meg is vásárolni. Így először a család saját autójával és egy kisebb árukészlettel kezdtük meg az úgynevezett sleptúrás értékesítést. A szorgalmas munka eredményeként egyre több intézménnyel alakítottunk ki jó kapcsolatot, így a cég részére furgont vásároltunk. Ezzel az autóval már jóval nagyobb árukészlettel és választékkal tudtunk megjelenni az óvodákban. Az évek során folyamatosan bővült áruválasztékunk és az Oviland Kft csapata is. Majzik László is csatlakozott cégünkhöz, aki fiatalos, lendületes, konstruktív munkájával nagyban segíti cégünk hatékonyságát, fejlődését.

Cégünk szolgáltatása egy új webshoppal bővült, ahol nagy termékválasztékkal, versenyképes árakkal tudjuk kiszolgálni vevőinket.

 

Fontos, hogy áraink a jelenlegi piacon is versenyképesek. A fizetési feltételeket, az áruválasztékot folyamatosan a vásárlóink igényeihez alakítjuk.
Célunk, hogy országosan ismert és elismert kereskedelmi céggé váljunk, amely folyamatos fejlődésével és a piaci igények követésével működik.

Fejlett beszállítói kapcsolatrendszerrel rendelkezünk rajzeszközök, kreatív termékek, kiváló minőségű játékok, fejlesztőjátékok és udvari játékok termékkörben.


Vállaljuk a különleges kihívást: maximális elégedettséggel kiszolgálni az intézményeket, minden igényükre megtalálni a megfelelő megoldást, örömet szerezni a használóknak, a legkisebbeknek is a bölcsikben, ovikban, sulikban. Termékeink fejlesztése mellett kiemelt hangsúlyt fektetünk arra, hogy munkatársaink ismereteit folyamatosan fejlesszük, a piacot kutassuk, újdonságokat hozzunk a mindennapokba.

Családi vállalkozásként hosszú távon gondolkodunk. Célunk, hogy folyamatos innováció iránti elkötelezettséggel, megbízható munkával, kiterjedt tapasztalattal és felkészült munkatársakkal, szakértelemmel, kedvességgel szolgáljuk ki a hozzánk forduló vásárlóinkat, akik megelégedve legközelebb is hozzánk fordulnak.

Hiszen tudjátok!

 

Orbanné Varga Anikó és Orbán József                                                                                         

Alapítók

Vásárlóink visszajelzései: