DJECO Társasjáték - Okoska - Ludanimo

Cikkszám: BO_8420
DJECO Társasjáték - Okoska - Ludanimo
DJECO Társasjáték - Okoska - Ludanimo
Cikkszám: BO_8420
Raktáron 
15 900 Ft
A vásárlás után járó pontok: 159 Ft


3 /1-ben, azaz 3 társasjáték egy dobozban a kicsiknek: lépegetős játék, memória játék és egyensúlyozós játék.
Formabontó formás játék. Itt a játékmező most nem sík terep, hanem különböző nagyságú és magasságú, különböző formájú formadoboz. Lehet játszani lépegetős játékot a körberakott dobozkákon. Minden játékos arra a dobozra lép a választott állatfigurájával, amelyik szinét kidobta a dobókockával. Mi történjen, ha már nem fér rá? Menjen vissza, vagy szorítanak neki helyet? A játékosok eldönthetik a szabályos kérdéseket szabálytalanul is! Ki emlékszik, mit hová rejtettek a játékostársak? Kit a legegyszerűbb megtalálni? Tudnak a játékosok együtt olyan tornyot építeni, ami mindenkit és mindent magába foglal? 3/1-ben ez a játék, de lehetne 3/n -ben is a neve, mert annyi féle játékot lehet erről, ezzel kitalálni, hogy soha nem válhat megunttá, amíg van kivel játszani!

Mindegyik játék más-más nehézségi fokozatú. A készlet sokoldalúságának köszönhető, hogy az elemek kitűnően illeszkednek különböző szerepjátékokhoz, vagy remek építőkockák is lehetnek.

Mosolyogtató lehet, ha a gyermeket kérjük meg, ő ossza ki a játékfigurákat! Nézzük csak, mit is gondolhat az a csemete, amelyik az apjának nyújtja a nyuszifigurát? Mit gondoljunk akkor, ha anya cica lesz, apa meg kutya? Talán azt, milyen kár, hogy nincs több figura ebben a játékban, mert akkor az apa biztosan az oroszlánt kapná!

A doboz tartalma:

1 db állatos dobókocka
1 db szín-dobókocka
15 db formadoboz (5 négyzet alapú/kocka, 5 köralapú/henger, 4 db háromszög alapú/hasáb),
6 db állatfigura.

lányoknak és fiúknak
1-3 éves
Djeco