Játszva megismerjük a bevásárlást

Cikkszám: KM_713328
Játszva megismerjük a bevásárlást
Játszva megismerjük a bevásárlást
Cikkszám: KM_713328
3 520 Ft
A vásárlás után járó pontok: 35 Ft

A gyermekek számára sok minden varázslatos, ami számunkra unalmas, vagy épp természetes, hiszen még nem értik a működését. Azonban a felnőttek sokszor képtelenek ezt érdekesen és érthetően elmagyarázni, hiszen nem azt nyelvet beszéljük mint ők, és csak nehezen tudunk igazodni a gondolatvilágukhoz. Azonban a Játszva megismerjük sorozat pont erre a nyelvre és gondolati sémára lett írva, és úgy tanít, hogy közben a gyermek még jól is szórakozik a játékkal. Vezessük be gyermekünket a való világ varázslatos birodalmába!

Ezt az oktató-fejlesztő társasjátékot olyan pedagógusok dolgozták ki, akik a kisgyermekek fejlődésére vannak specializálódva. A játék 3-tól 6 éves korig ajánlott, egyszerre 2-4 játékos szórakozhat a doboz tartalmával, és a játék nem tart fél óránál tovább. Fejleszti a memóriát, és az asszociációs készséget. A Keller és Mayer játékok mindegyikére igaz, hogy jó minőségű, strapabíró anyagból készültek, és minden bölcsődésnek, valamint óvódásnak ajánlott, hogy játékosan bővíthessék a világról szerzett ismereteik tárházát.

Játékszabályok: A Játszva megismerjük a bevásást során a célunk, hogy minden elemet összeszedjünk a bevásárló listáról. Játékmechanika szerint pörgetni kell, hogy épp milyen boltba térünk be, és onnan kiválasztani a megfelelő elemet. Aki először összegyűjt mindent, az nyer.

Rendel meg most és légy részese egy aranyos mesének!

Tartozékok: 4 bevásárlókocsi, 4 bevásárló lista, 36 kártya, 1 pörgető korong, 1 játékszabályÉletkor: 3-6Időtartam: 10-20 percJátékos szám: 2-4 főNyelv: Magyar, Nyelv független

Így is ismerheti: Játszva megismerjük a bevásárlást, Játszvamegismerjükabevásárlást

Ajánlott nem
lányoknak és fiúknak
Ajánlott korcsoport
1-3 éves
Brand
Keller & Mayer